Изаберите ваш језик

О нама - About us

Политика приватности

Колачићи

Овај сајт користи колачиће неопходне за правилно функционисање свих компонената. Колачићи се такође могу користити за побољшавање брзине сајта.

Коментари

Када посетиоци оставе коментаре на сајту, прикупљамо податке приказане у формулару за коментаре, ИП адресу посетиоца, као и податке о претраживачу, ради откривања нежељених (spam) порука.

Уграђени садржај са других сајтова

Чланци на овом сајту могу да садрже уграђени садржај (нпр. видео сникме, слике, чланке итд.). Уграђени садржај са других сајтова понаша се на исти начин као да је посетилац посетио тај други сајт.

Ови други сајтови могу да прикупљају податке о вама, користе колачиће, уграђују додатни код за праћење интернет активности и прате вашу интеракцију са тим уграђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са уграђеним садржајем ако имате налог и пријављени сте на тај сајт.

Са киме делимо ваше податке

Ни са ким.

Колико дуго чувамо ваше податке

Ако оставите коментар, коментар и његови метаподаци се чувају неограничено, да бисмо могли аутоматски препознати и одобрити све ваше наредне коментаре уместо да чекају на ред за модерирање.

Ваша права

Ако сте оставили коментаре, можете да затражите извезену датотеку са личним подацима које чувамо о вама. Такође можете да затражите да обришемо све ваше личне податке. Ово не укључује податке које смо дужни да задржимо у административне, правне или безбедносне сврхе.

Где шаљемо ваше податке

Коментари посетилаца биће проверавани путем аутоматизованог сервиса за детекцију нежељених порука.

Read Time: 1 min

АОБ лого

Контакт

Астрономска опсерваторија
Волгина 7
11000 Београд, Србија
+381 (0)11 2404 513
contact@aob.rs

За запослене